Meer dan 11 jaar ervaring in online media en marketing

Online strategie


Wil je jouw doelgroep middels online adverteren bereiken en meer bekendheid voor je merk, product of dienst realiseren? Of juist de traffic naar je website, app of een fysieke locatie verhogen om vervolgens leads en conversies te stimuleren? Online adverteren biedt vele mogelijkheden van branding tot conversie om elke doelgroep zeer gericht en op een kostenefficiënte manier te bereiken.

Onze specialisten hebben ruim 11 jaar ervaring in het opzetten, beheren en optimaliseren van digitale advertentie campagnes. Van Display tot Social Media, van Native tot RTB en van Performance Based tot Search Engine Advertisement. Met de ontwikkelingen van digitale inkoop zien we onze diensten steeds verder verschuiven richting alternatieve vormen van digitale advertisement; denk bijvoorbeeld aan digitale radio, digital out of home etc. Voor ieder denkbaar vraagstuk kunnen wij je dan ook voorzien van een online advies op maat.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.

Strategie

Op zoek naar advies of hulp bij het bepalen van jouw strategie? Onze specialisten hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van online media strategieën. Wil je een brainstorm sessie inplannen of ben je op zoek naar een second opinion? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op via de chat of bel ons op +31 (0) 20 26 00 131.

Advies en begeleiding

In het verlengde van het bepalen van de rol van online media in jouw totale marketing strategie, zou je DMENZO ook kunnen inschakelen voor het begeleiden van het traject rondom de strategie bepaling. Meer weten over de opties? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden gezamenlijk te bespreken.

Campagne ontwikkeling

De rol van creatie is erg belangrijk bij elke vorm van media en dat is bij online niet anders. Echter, bij het ontwikkelen van de campagne is juist de mix tussen middelen en invulling de sleutel tot een succesvolle campagne. Wanneer je ons al aan het begin van de ontwikkeling betrekt, kunnen er met belangrijke kenmerken gelijk rekening gehouden worden.

Social beheer / Planning

Social Media is een belangrijk onderdeel binnen de online media mix. Niet enkel om in te zetten als advertentiekanaal maar ook als spreekbuis naar jouw doelgroep. Met de continue ontwikkelingen van tal van verschillende sociale platformen, kan het een complete dagtaak zijn om alle accounts te beheren. Op zoek naar hulp hierbij, neem dan contact met ons op.

Trainingen

Sinds het moment dat DMENZO is opgericht maken trainingen, workshops en seminars een belangrijk onderdeel uit van onze bedrijfsvoering. Of dit nou op locatie, in groepsvorm, persoonlijk of bij ons kantoor plaatsvindt. Elke vorm van training hebben we inmiddels uitgevoerd en voor elke vraag is een op maat gemaakte oplossing te bedenken. Laat het ons weten als je op zoek bent naar meer informatie over deze mogelijkheden.