Social advertisement

Onmisbaar onderdeel van de mediamix


Social media zijn onmisbaar in de mediamix


Social media, voor bijna ieder merk vormen ze een zeer belangrijke schakel in de communicatie naar de doelgroep. Vanwege het enorme bereik en impact lenen de platformen zich uitstekend als communicatiekanaal en om de dialoog met de doelgroep direct aan te gaan.

Adverteren & Social media 


Dankzij het bereik, het hoge dagelijkse gebruik en de waarheidsgetrouwe profielen, bieden de meeste social platformen ook een mooi advertentiekanaal waarbij elke denkbare doelgroep bereikt kan worden. Om je doelgroep te bereiken zijn er vervolgens weer tal van advertentievormen te onderscheiden.

DMENZO kan je van dienst zijn, om op basis van de doelstelling en doelgroep, hier de juiste keuze in te maken. Of het nu gaat om het uitbreiden van het bereik van een post op Facebook of tweet op Twitter (promoted content campagne), het zorgen voor traffic naar een externe website (lead campagne), ondersteuning geven bij het uitbreiden van je fanbase of het creëren van awareness met behulp van custom made integraties of skins. Op basis van de doelstellingen geven we gericht advies op welke manier, op welk platform en met welke creatieve middelen er zo effectief en efficiënt mogelijk geadverteerd kan worden.

Welk platform is het meest geschikt voor mijn campagne?


DMENZO heeft voor alle sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Snapchat of Twitter de benodigde kennis in huis en is uiteraard op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Eens sparren over de mogelijkheden? Bel ons dan op voor een vrijblijvend gesprek.

Een overzicht

We bieden een volledig palet aan online middelen als het gaat om het bepalen van een online media project of campagne. Deze mix kan bestaan uit tal van verschillende vormen, uiteenlopend van Display, tot Social, Video of Digital Out of Home advertisement.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.