Search Engine Optimization

Verbeter je organische vindbaarheid


Wat is Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie)?


SEO, een veel gebruikte term maar wat houdt het precies in? SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van zoekmachines waarvan Google de belangrijkste is. Dit doe je door je website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren (populariteit).

Wat is er belangrijk bij SEO?


De regels voor goede zoekmachine optimalisatie zijn continu in beweging, SEO is dan ook een ongoing proces. Google verandert regelmatig het algoritme wat de positie van je website bepaalt, het is dan ook goed om dit scherp in de gaten te houden en je bijvoorbeeld te realiseren dat elke verandering aan je website weer gevolgen kan hebben voor je ranking. Natuurlijk geeft Google niet exact prijs hoe de zoekresultaten door het Google algoritme bepaald worden maar ze geven zeker wel richtlijnen. Zo is Google onlangs begonnen met het hanteren van de mobile first index. Hierbij wordt bij het bepalen van posities in de zoekmachine eerst gekeken naar je mobiele website. Het is dan ook belangrijk om hier prioriteit aan te geven. De specialisten van DMENZO volgen alle ontwikkelingen op dit gebied op de voet.

Wat kan er verbeterd worden op je website op SEO gebied?


Bijna alle websites bieden ruimte voor zoekmachine optimalisatie. Soms kan er met enkele eenvoudige aanpassingen al een aanzienlijke winst worden geboekt. Wij beschikken over de kennis en de ervaring om je, bijvoorbeeld in de vorm van een Quick Wins stappenplan, handvaten te geven om je website te verbeteren. Ook nieuwsgierig wat we op SEO gebied voor je website zouden kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Een overzicht

We bieden een volledig palet aan online middelen als het gaat om het bepalen van een online media project of campagne. Deze mix kan bestaan uit tal van verschillende vormen, uiteenlopend van Display, tot Social, Video of Digital Out of Home advertisement.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.