Search Engine advertisement (SEA)

Zorg dat jouw klanten je kunnen vinden


Adverteren met behulp van SEA


Search Engine advertisement (Zoekmachine adverteren) wordt vaak afgekort als SEA en is een geschikte manier om kwalitatief verkeer naar websites te realiseren. Onze dochteronderneming Search Enzo houdt zich non-stop bezig met alle werkzaamheden rondom SEA.

Met behulp van gesponsorde tekst advertenties ben je in tal van verschillende zoekmachines gericht aanwezig. Dit kan enerzijds boven of onder de zoekresultaten, waarbij de advertenties op relevante zoektermen worden weergegeven. Anderzijds kan je gericht aanwezig zijn op aangesloten partner sites. Gezien het hoge bereik van de zoekmachine is ligt de nadruk in de meeste gevallen op Google.

Bij het opzetten van een SEA campagne wordt er gekeken naar de website als basis. Een campagne zal namelijk beter scoren op basis van een hoge relevantie score. Deze wordt behaald wanneer de website goed overeenkomt met de Tekst advertenties en de zoektermen waarop de potentiële klant zoekt. Zo zullen zoekende personen op de website terecht komen die het best overeenkomt met hun wensen.

Search Enzo – Erkend Google Ads partner


Search Enzo is door Google erkend als Google Partner. Dit is een keurmerk wat door Google wordt verstrekt aan bedrijven die voldoen aan strenge voorwaarden. Zo zijn onze medewerkers allemaal gekwalificeerd als Google Ads Qualified Professionals.

SEA & SEO


De resultaten van betaalde advertenties binnen de verschillende zoekmachines (SEA) kunnen tevens de basis vormen voor doelgerichte organische traffic naar je website op zoekmachine optimalisatie niveau (Search Engine Optimization, SEO). SEA en SEO zijn dus zeker een andere tak van sport maar kunnen elkaar wel versterken.

Gratis SEA check


Denk je dat jouw Google Ads campagne verbeterd kan worden? Vraag dan nu kosteloos en vrijblijvend een SEA Scan aan bij ons. Vervolgens ontvang je een overzichtelijk en custom made advies met diverse QuickWins en bevindingen.

Nadat we ons MCC hebben gekoppeld aan het Ads account analyseren we de instellingen, structuur en effectiviteit (koppeling Google Analytics). Zaken die aan bod komen zijn onder andere de targeting, voorkeuren, biedingen, budgetten, zichtbaarheid, conversies en gemaakte koppelingen.

Interesse? Neem dan contact met ons op of vraag de SEA Scan aan per email op info@searchenzo.com.

Een overzicht

We bieden een volledig palet aan online middelen als het gaat om het bepalen van een online media project of campagne. Deze mix kan bestaan uit tal van verschillende vormen, uiteenlopend van Display, tot Social, Video of Digital Out of Home advertisement.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.