Mobile & In-app advertisement

Realiseer zichtbaarheid op mobiele devices


Mobile en In-app advertisement


De populariteit van smartphones en tablets blijft stijgen en ook de gebruiksvriendelijkheid van mobiele websites en apps neemt (geleidelijk) toe. Dankzij deze ontwikkelingen is Mobile & In-app advertisement een steeds belangrijker onderdeel binnen online marketing.

Zoekgigant Google is een mooie indicator hiervan. Al enige tijd is de zoekmachine bezig met een mobile-first aanpak. De toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van websites via mobiel worden hierbij belangrijker gevonden dan de toegankelijkheid via websites. Bovendien zijn apps steeds beter terug te vinden in de zoekresultaten.

Hoge impact van mobiele advertenties


Onderzoek wijst uit dat de impact van een mobiele uiting veel directer en hoger dan elke andere vorm van Display advertisement en in vele gevallen ook conversiegerichter uitvalt. Uiteraard, mits goed uitgevoerd. Wist je bijvoorbeeld dat circa 1/3 van de retail transacties via mobiele devices wordt gerealiseerd? Zo zorgen integraties van andere apps die bij het aankoopproces binnen bereik zijn (denk aan ideal) voor een verhoogd succes.

Tal van creatieve mogelijkheden


Dankzij de ontwikkeling van de techniek, en de devices zelf, is er steeds meer mogelijk als het gaat om mobiele ads. Denk bijvoorbeeld aan Rich Media ads die ruimte geven voor de creativiteit, banners voor bereik of traffic, Interstitial ads welke over het gehele beeld te zien zijn, Video ads die als tussenscherm vertoond worden, of tussen de content zelf en natuurlijk Native ads. Uiteraard kunnen wij helpen met de ontwikkeling van de benodigde uitingen.

Mobile en In-app campagnes uitrollen via DMENZO


DMENZO heeft ruime ervaring in huis als het gaat om adverteren met behulp van dergelijke inzetten en formaten. Dankzij onze specialisten en de uitgebreide netwerken, kan elke Mobile & In-app campagne succesvol worden uitgerold binnen de totale strategie.

Een overzicht

We bieden een volledig palet aan online middelen als het gaat om het bepalen van een online media project of campagne. Deze mix kan bestaan uit tal van verschillende vormen, uiteenlopend van Display, tot Social, Video of Digital Out of Home advertisement.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.