Wat zijn de mogelijkheden

Onze diensten


Wij houden van digitale uitdagingen en weten hoe groot het belang is om alle stappen en kanalen op elkaar af te stemmen. Het resultaat van een campagne hangt immers af van vele factoren. Weinig conversies bij een conversiecampagne, omdat de landingspagina niet optimaal werkte? Of was de boodschap in de uitingen verwarrend, waardoor de sessieduur tegenviel door verkeerde verwachtingen van bezoekers? Ontbraken er wellicht belangrijke termen op de website, waardoor de relevantie lager uitviel dan gehoopt? En hoe is de afstemming met andere (offline) media activiteiten? Kortom; allerlei belangrijke factoren waar wij vooraf en tijdens een campagne op anticiperen.

Omdat alle digitale facetten zo nauw met elkaar verbonden zijn, zijn wij ervan overtuigd dat het van groot belangrijk is om op ieder vlak te kunnen optimaliseren waar mogelijk. Onze expertise strekt zich dan ook uit van online adverteren tot diverse online marketing vraagstukken en van heldere analyses tot pixel-perfect creaties.

Interesse gewekt?

Laat je gegevens hier achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.

Online strategie

Onze specialisten hebben ruim 12 jaar ervaring in het uitvoeren van online media strategie├źn en onze rol kan hierbij volledig worden afgestemd op jouw wensen. Denk hierbij aan een ondersteunende rol bij het bepalen van de (online) strategie, advies en begeleiding, campagne ontwikkeling, social beheer / planning en het geven van trainingen.

Online middelen

Wil je je doelgroep middels online adverteren bereiken en meer bekendheid voor je merk, product of dienst realiseren? Of juist de traffic naar je website, app of een fysieke locatie verhogen om vervolgens leads en conversies te stimuleren? Online adverteren biedt vele mogelijkheden en wij van DMENZO kunnen je hiermee op weg helpen.

Online analyse

Een van de belangrijkste kenmerken van online media bestaat uit het meetbare karakter. Met behulp van oneindig veel tools kan alles volledig doorgemeten worden. Dit is ook wel noodzakelijk vanwege het wat minder zichtbare karakter online. Het is immers onmogelijk om alle uitgeleverde advertentievertoningen zelf te volgen.

Creatie en ontwikkeling

Hoe goed een bepaalde online strategie ook wordt uitgevoerd, zonder een heldere boodschap, platform of uiting is het erg lastig om het gewenste effect te behalen. DMENZO kan in samenspraak met haar zusterbedrijf CREATIONLINE helpen met de ontwikkeling van de benodigde online materialen.