Carwindow ads in de toekomst?

By Digital Media Enzo Digital Out of Home, Out of Home, Video Reacties uitgeschakeld voor Carwindow ads in de toekomst?

Carwindow ads

Er wordt momenteel een nieuwe advertentievorm getest in San Francisco, namelijk digitale carwindow ads. Is dit wellicht de toekomst en een volgende manier van advertisement?

Wat zijn carwindow ads?

Carwindow ads zijn advertenties die in de vorm van ’s en afbeeldingen op autoruiten worden vertoond. De technologie wordt getest door Grabb-It en er rijden in San Francisco inmiddels al 25 auto’s rond, waarvoor $ 2 per uur betaald wordt om het te testen.

“Dat is onze visie, om deze weergavetechnologie te creëren die in elk autoraam kan worden gebruikt”, aldus Grabb-It CEO Gaurav Garg.

Gaurav geeft aan dat de video’s alleen worden afgespeeld als de auto is gestopt. Gedurende de rit zal een minder zware advertentievorm, zoals een afbeelding, worden weergegeven. Dit in verband met het verbruik van de accu van de auto.

Het ziet er nogal futuristisch uit, maar wie weet kopen we over een aantal jaren ook deze advertentievorm in op basis van impressies. We blijven de ontwikkelingen in ieder geval nauwlettend in de gaten houden.

  • Share: