Adverteren op Snapchat

By Digital Media Enzo Snapchat, Social Media Reacties uitgeschakeld voor Adverteren op Snapchat

Adverteren op Snapchat

Volgens Newcom Research & Consultancy B.V. blijft groeien en maken er inmiddels 1,9 miljoen Nederlanders gebruik het platform, waarvan 960.000 dagelijks. Vooral onder jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 19 jaar is het gebruik het grootst, maar ook zien we een sterke groei onder twintigers en dertigers. Gezien de populariteit en de beursgang eerder dit jaar, werd het hoog tijd om te beginnen met adverteren op .

Adverteren op Snapchat

Om jongeren via het kanaal te kunnen bereiken, is het sinds vorig jaar mogelijk om te adverteren op Snapchat via verschillende vormen zoals Snap Ads (o.a. verticale video’s), Gesponsorde Lenzen of Geofilters. Echter, de eerste adverteerders moesten wel diep in de buidel tasten om aanwezig te kunnen zijn.

Inmiddels heeft Snapchat aangekondigd dat de verwachting is om het advertentiesysteem de komende maand (enkel nog voor Snap Ads) in Europa uit te kunnen rollen. Hiermee komt er een nieuwe mogelijkheid bij in de wereld van Social Advertisement, die ook weer tal van targeting mogelijkheden kent.

Snapchat Ad manager

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je op de hoogte worden gehouden zodra de advertentiemogelijkheid zich voordoet? Neem dan contact met ons op.

  • Share: